RİCH-COMBİ-MİX Ürün Özellikleri

RİCH-COMBİ-MİX

 

Bitki Adı Uygulama Dönemi Topraktan Uygulama (Damla Sulama İle) Yapraktan Uygulama
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3 - 4 uygulama yapılır. 300 - 500 g/da 100 Litre Suya 200-250 gr
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık Marul, Lahana, Ispanak vb) Vejatasyon süresince 3 - 4 uygulama 300 - 500 g/da 100 Litre Suya 200-250 gr
YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan,Sarımsak, Şeker Pancarı v.b) Çapadan sonra bir uygulama 15 - 20 gün sonra ikinci uygulama 300 - 500 g/da 100 Litre Suya 200-250 gr
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb) Vejatasyon süresince 3 - 4 uygulama 300 - 500 g/da 100 Litre Suya 250-300 gr
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk,Tütün, Ayçiçeği,Şekerpancarı, Mısır,Soya,Yonca,Haşhaş,Yerfıstığı vb) Bitki boyunun 15 - 20 cm. olduğu dönemden itibaren 2 - 3 uygulama 300 - 500 g/da 150-200 gr / dekar
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, vb) Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama 300 - 500 g/da 150-200 gr / dekar
SERT KABUKLU MEYVELER Ceviz, Kestane, Badem, Fındık vb) Çiçeklenme sonrası 2-3 uygulama 300 - 500 g/da 100 Litre Suya 250-300 gr
KAVUN, KARPUZ, KABAK Kol atımında, meyve tutumunda 3 - 4 defa 300 - 500 g/da 100 Litre Suya 200-250 gr
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çetik vb) Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemindeki iki uygulama 300 - 500 g/da 150-200 gr / dekar

 

∙ RİCH COMBİ MİX içeriğinde bulunan mikro elementler, bitkilerde çeşitli metobolizma faaliyetlerinde görev alır.

∙ Mikro element noksanlarının önlemek için geliştirilmiş, alkali ve kireçli topraklar için uygun, bor, bakır, demir, mangan ve çinko içeren mikro element karışımıdır.

∙ Mikro element noksanlığı yaprakta, sararma, şekil bozukluğu, lekeler veya kuruma şeklinde ortaya çıkmaktadır.

∙ Noksanlıklar görülmeye başlandıktan sonra bitkinin büyümesi ve gelişmesi yavaşlar.

∙ Noksanlığa en hassas ürünler süs ve tarla bitkileri, meyve ağaçları, sebzelerdir.